Lezingen

Op dit moment zijn er geen lezingen gepland. Wilt u op de hoogte worden gehouden van lezingen dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kunt u doen door een email te sturen naar:info@harterchiropractie.nl


Afgelopen lezingen:IMG_3069

Lezing over Chiropractie
Datum: Woensdag, 14 November
Tijd: Van 19.30 tot 21.30 uur
Adres: Gezondheidscentrum de Kroonsteen, Schoolstraat 8, 6581 BG Malden

Op woensdagavond, 14 november, van 19.30 tot 21.30 uur, in Gezondheidscentrum de Kroonsteen, Schoolstraat 8, in Malden, verzorgt chiropractor, Allyn Harter, een lezing. De lezing zal gaan over de mogelijkheden en behandelwijze van chiropractie.

Harter, voorheen werkzaam als chiropractor in Malden, is sinds oktober werkzaam in zijn eigen praktijk.

Op deze avond schetst Harter een beeld van zijn behandelwijze. Van eerste afspraak, tot vrij zijn van pijn en/of klachten. Ook komt het onderhouden van een goede gezondheid aan bod.

Een chiropractische behandeling stimuleert het vermogen tot vrij bewegen. De behandeling kan worden toegepast op alle gewrichten van het skelet. Hij is voornamelijk gericht tegen zenuwbeknellingen en kan worden toegepast op alle gewrichten van het skelet. Vaak is hij geconcentreerd op de gewrichten van de wervelkolom, soms ook op het bindweefsel dat de spieren en organen omringd. De chiropractische behandeling is snel, precies en zo licht mogelijk.